Messuliput #lautasella2018 – ARVONTA

Kissani popsivat salaattia, mutta mitäs sinulla on lautasella? Ideoita erityisruokavalioihin, allergioihin ja kasvisruokamietteisiin saattaisit saada uudesta #lautasella2018-tapahtumasta. Tästä voit lukea jotain.

Uutuustapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa huhtikuun viimeisenä viikonloppuna. Tietoja saa mm. gluteenittomasta ja vegaani- tai vegeruoasta.

Sain bloggaajapassin messuille (yritän livistää töistä; voi miksi, miksi en onnistu järjestämään tätä arkea eri malliin? Auttaisikohan jokin aivoruoka?) ja samalla kaksi lippua teille arvottavaksi. Edellisestä postauksesta huomaat, että jaossa on myös lippuja edellisviikonlopun #eläinystäväni2018-tapahtumaan

Näin ollen kerrohan kommentissa, miksi erikoisruokavaliot kiinnsotavat sinua tai mitä uutta haluaisit lautasellesi. Arvon liput 13.4. jälkeen. Kahden lipun paketti lähtee yhdelle vastaanottajalle.

Pääsyliput ovat sähköisiä, joten kyselen voittajan sähköpostiosoitetta sitten. Sinun ei tarvitse kirjoittaa omaasi näkyviin kommenttiin.

Terveisiä lomalta; virun auringossa vielä muutaman päivän.

Onnea arvontaan!

 

 

12 ajatusta aiheesta “Messuliput #lautasella2018 – ARVONTA”

 1. Syön hyvin kasvispainotteista ruokaa, usein ihan vegaanistakin. Kasvisruoka kiinnostaa siis kovasti.

  1. Kasvisruoan perässä minäkin olen! Uudet ideat aina tervetulleita. Onnea arvontaan!

 2. olen itse vegaani ja fodmap ibsn takia joten seuraan tarkasti tutkimustuloksia ja henk koht tarinoita vertaistukea ja muuta tietoa lukenut kirjoja paljon mukana siis anytime85@luukku.com

 3. Vegaaniruoka kiinnostaa ihan vain vaihtelun vuoksi, lihasta en luovu mutta uusia ideoita keittiöön etsiskelen 🙂

  1. Vaihtelua kasviksista varmasti saa, paljonkin uutta ja ihanaa. Toivottavasti saat mieleisesi vinkit. Onnea arvontaan!

 4. Kasvissyöjänä haluan vaihtelua lautaselle ja omiin ruokailutottumuksiin. Uudet vinkit ovat siis aina tervetulleita! 🙂

 5. Olen viime vuosien aikana jotenkin syönyt paljon vähemmän liharuokia, koska ei vaan jostain syystä tee mieli. Nyt kasvisruokavaliota enimmäkseen noudattavana ideat alkavat jo toistamaan itseään, joten olisi kiva saada uutta inspiraatiota ja ehkä löytää jotain uusia virkistäviä raaka-aineita kokkailuun. Meidän perheessä on myös yksi keliaakikko, joten gluteenittomat reseptitkin tulevat aina tarpeeseen.

 6. Olisi kyllä houkuttelevat messut ! Vegaaniruokavalioon olisi mukava tutustua paremmin.

  1. Niin olisi! Kiva, että tallaisia järjestetään. Antaa vinkkejä varmaan myös, kun kaiketon vieras tulossa…

   Onnea arvontaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *