Lippujen voittajat arvottu! #eläinystäväni2018 #lautasella2018

Innokas onnetar Ninni likimain pisteli voittajan poskeensa. Hassu kissa rakastaa paperia. Ninni arpoi #elinystäväni2018-liput.
Kun mintunlehti oli houkutellut Pepin töihin, voittoarpa sai kyytiä. Olisi pitänyt ehtiä kuvat video. Peppi arpoi #lautasella2018-liput.

Onneksi olkoon, Ninna ja Miuku! Ninna voitti liput #eläinystäväni2018-messuille, Miuku taas #lautasella2018-tapahtumaan. Sähköpostiosoitteenne näkyvätkin kommenteista minulle, joten lähetän liput päivän mittaan. Piakkoin on livistettävä töihin, mutta jossain vaiheessa tänään. Kyselehän perään, jos teen jotain hassua.

Koska Ninni on huushollin hellyyskuningatar, joka huolehtii siitä, että palveluskunta saa määräannoksensa puskuja ja hurinoita, sille lankesi luonnostaan #eläinystäväni2018-messujen onnettaren osa. Paperilappujen kahina kiinnosti kovin, ja mietin jo, kuinka monen nimen päälle tassu tömähtää… Mutta Ninni olikin fiksu ja nappasi suuhunsa voittolapun. Sattuman tullos selvä.

Ruokapomo Peppi on paras arpomaan #lautasella2018-kävijäån, ja toivoo, että messutuliaisina olisi kuivattua minttua. Ihan totta. Kissanminttuleluista meillä riehaantuu Ninni, mutta jos ruokayrttiä on talossa kuivattuna, Peppi tahtoo karkkia. Mieluiten monta kertaa päivässä. Niinpä toisen arvontapostauksen voittajan nimi lennhäti ilmaan, ja se on siis Miuku.

Liput ovat sähköisiä, ja lähtän kaksi viestiä (lippua) kummallekin voittajalle.

Näinä hetkinä aina toivoo, että voisin palkita kaikki osallistujat. Toivottavasti halukkaat kumminkin pääsevät messuille. Minäkin yritän vimmatusti työriepotuksesta huolimatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *