Ananasaika nyt Facebookissa – näistä somekanavista löydät

 

Eläköön, kirjautumiskummallisuus ratkesi! Oli käsittääkseni jokin palvelinpulma, ei oma virheeni.

Te minua somessa seuraavat saatoitte huomatakin, että voivottelin keskiviikosta alkaen (juuri kun olin julkaissut toisen osan Aviador Kustannus ja Lea -sarjassa; muistakaahan muuten ALEKOODI vielä huomenna 30.4.), kuinka en pääse kirjautumaan blogiini enkä siis hyväksymään julkaistavia kommentteja saati vastaamaan niihin.

Kiltisti kommentoijat katosivatkin ja uusi roskapostirobotti löysi minut. Huhuu, täällä ollaan!

Koska tämän hämmingin myötä päätin avata blogille vihdoin myös Facebook-sivun, listaan tänään Ananasaika-tilit somessa. Näistä löydät minut ja toisinaan myös Pepin ja Ninnin: Kaikissa kanavissa on sama tunnus, @ananasaika.

Facebook

Blogin sivu on ositteessa facebook.com/ananasaika. Oletko sinä Facebookissa? Käy tykkäämässä! Lähetä viesti, kysymys tai ehdotus Messengerissä.

Face on minulle aika vieraantuntuinen, ja olen siellä vain blogiminänä (matkablogin nimellä). Jostain syystä en sinne kotiudu, ja olin alun perin sitä mieltä, että Twitter ja Instagram piisaavat Ananasajalle mainiosti. Vaan eipä se niin olekaan, koska jotkin yritykset jakavat kirjoituksiani ja ovat ahkeria Facebookissa, tai esim. tapahtumasivu on siellä.

Pitänee siis olla jotakin, mihin viitata.

Huomaat, etten ole ainakaan toistaiseksi linkannut postauksia alusta asti sinne. Ehkä myöhemin jaan joitakin tekstejä, joista erityisesi pidän tai joita huomaan luettavan pajon. Koetan päivittää sivua tiuhaan, niin että näette sieltä ehkä joitain pieniä kuulumisia, joista ei ole blogikirjojtukseksi asti.

Instagram

@ananasaika on Instagramissa. Itse asiassa IG-tili taisi olla olemassa jo jonkin aikaa ennen kuin avasin tämän blogin. Haaveita kun kestää pyöritellä, huokaus, ennen kuin alkaa tapahtua.

Viikonlopulta Instassa on kaksi uutta kissavideota. Näet Pepin ja Ninnin lauantaipuuhat.

Twitter

Twitter on minulle mieluisimpia somekanavia. nautin tekstistä, pikku jutuista, hupaisista ketjuista. Toisinaan tuntuu, että haluaisin tviitata paljon enemmän.

Olen löytänyt tiistai-illan huvituksen, teeaiheisen keskustelun (#TeaHour). Seuraan kirjoittamiseen ja lukemiseen liittyviä tilejä. Mökisen välillä omiani. Silloin tällöin muistan vinkata uudesta jutusta blogissa, mutta täsmällisempi siinä olen instan puolella.

Google+

Niin, onhan se tuokin. G+ Jää aika vähiin, mutta olen koettanut sinne nyt muutaman juttulinkin edes muistaa jakaa.

Joihinkin blogeihin kommentoidessani mahdollisuutena on näköjään merkitä vain Google-tili, ja tuumin, että jos joku uusi tuttavuus sattuu sitä napauttamaan, niin löytää sitten edes vähän tuntumaa blogiini.

LinkedIn

Ja muokkasinpa LinkedIn-profiilianikin nyt niin, että mainitsen kummankin blogin. Aika harvoin kirjoitan mitään sinne, vaan jospa kirjoittamisen kaipuussani siinäkin aktivoituisin.

Minkä somekanavan sinä tunnet omimmaksi, vai surffailetko käyttäjänä sujuvasti useimmissa?

2 ajatusta aiheesta “Ananasaika nyt Facebookissa – näistä somekanavista löydät”

  1. Hyvä, että pääsit takaisin blogiin! 🙂 Noista somekanavista olen kyllä kaikissa muissa paitsi Twitterissä. Tai on mulla (kai?) sielläkin tili, mutta en ikinä oikein saanut jujusta (hih) kiinni. Facebook on karannut käsistä, ja siellä on liikaa vilinää ja kaikkea mahdollista, joten mun suosikki taitaa olla Instagram. Outo valinta, kun kuitenkin rakastan kirjoittamista ja tekstejä. 😀 Mutta sitä puolta varten on sitten blogit ja kirjat sun muut. 🙂

    1. Facebook on ärsyttävä! Ilmoittaa tapahtumasta tänään, kun kotiudun. No kiva, että kerroit mullekin, missä olin tunti sitten!

      Instagram on yllättävän näppärä, ja siihen mahtuu paljon tekstiä, mutta kuka niitä lukee?

      Blogeihin ja kirjoihin tietty vielä enemän. Iloa! Jujulle ja Nupulle silitykset täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *