Pitkästä aikaa XZ-tuotteita

XZ-tuotteet SAATU Milttonin PRESSIPÄIVÄSTÄ syksyllä 2018

Viime syksynä sain kutsun Milttonin pressipäivään ja tutustuin itselleni usiin tuotemerkkeihin, mutta olipa mukana jokunen todella tuttukin brändi. XZ-sampoot ovat olleet markkinoilla nelisenkymmentä vuotta, ja sain kokeiltavakseni uutta kauraöljysampoota. Mukaan jaettavassa lahjakassisssa oli matkakokoiset kuivasampoo ja hiuskiinne.

Kumma kyllä XZ, niin nimenä tuttu kuin onkin ja muistaa koulukaverien kertoilleen merkin hiustuotteista sieltä ainakin reilun 30 vuoden takaa, kovin vakituisesti en ole tullut merkkiä ostaneeksi. Kauraöljysampoo oli iloinen yllätys. Olin erittäin tyytyväinen sen hyviin puoliin:

  • Miellyttävä tuoksu ja koostumus. Vaahtoaa mukavasti.
  • Puhdistaa hyvin. Saatoin vähän pidentää pesuväliä normaalista parista päivästä. Verkkosivuilla sanotaan sampoon sopivan kuiville ja käsitellyille hiuksille, ja koska päässäni on oma väri eikä muitakaan kemiallisia käsittelyjä, tuollaiset sampoot saattavat olla turhan mietoja. Mutta tämä täytti tehtävänsä erinomaisesti.

Voisin hyvin ostaa uudestaan, jos vielä palaisin nestemäisiin hiustenpesuaineisiin muovipullossa. Jo pitkään on vakituisessa käytössäni ollut palasampoo.

Olen suuri kuivasampoiden ystävä. Varsinkin talvisin on ihanaa, jos ei tarvitse kastella hiuksia niin usein (tämän kuontalon kuivuminen kestää pari tuntia). XZ:n 100 ml:n matkakokoinen tuote sai ehdotonta plussaa jo käsipakaasiin sopivana, ja kuivasampoo on laadukas. Kutrit eivät jää littanoiksi vaan puhdistuvat mukavasti. Käsittely ja tuoksu tuntuvat miellyttäviltä. Tämä on niin laadukas, että uskon XZ:n kuivasampoon jäävän luottotuotteena käyttööni. Ainoa, että pakkauksen korkki tuntuu hankalalta pusertaa hyppysissäni, jotta putelin saa auki. Pehmeä ja joustava se kyllä on ja lopulta napsahtaa irti, mutta aina jotenkin pienen pulmapähkinän tuntuinen.

Sarjassa on myös samankokoinen hiuskiinne. Olin blogin tiimoilta tuolloin pari päivää Helsingissä ja yövyin kaverini luona. Hän sai hiuskiinteen odottamaan pitkää ulkomaanmatkaa.

Kaiken kaikkiaan – monelle tuttu, minulle löytö.

 

Mukana oli myös Xz-hiuskiinne, jonka annoin kestiemännälleni. Kuivasampoo ja nestemäinen sampoo ovat olleet hyvässä käytössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *