Onko nyt perjantaina ostospäivä?

Black Friday, Yhdysvalloissa yleisen juhlapäivän jälkeinen perjantai, on muodostunut yhdenlaiseksi alessa rynräilypäiväksi. Onneksi qostaa voi myös verkossa, sillä näistä puoliin alkaa kauppoihin ähtäytyminen hirvittää.

Muutamat kauppiaat aloittivat tarjousmyynnin pari päivää etukäteen, niin myös Eckerö Line. Se myi viime vuonnakin Tallinnan-risteilyä eurolla, ja harmitti, kun meni ohi. Tällä kertaa pidin yhtiön mainontaa visusti silmällä, ja niin ilmeisesti moni muukin, sillä sivusto mni joksikin aikaa aivan tukkoon. Tekivät kovasti töitä ratkaistkseen ongelman, ja ainakin minä sain ostetuksi risteilyni torstaina. Oli muuten tosi fiksua lähettää heti tarjouksen perään uusi uutiskirje häiriöstä.

Eckerö Linen tarjoukseen pääset tästä.

Tuohan onkin jo kunnon tarjousprosentti. Matkoja saa usein kympillä, joten desimaalipilkkua on nyt siirretty ihan reippaasti.

 

Matkojen kaltaisia juttuja ostan mieluummin kuin kapineita, mutta aion kyllä käydä tutkailemassa laMiu Designsin perjantaina ilmoitettavan alen. Jos seuraat Ananasajan Instagramia, huomasitkin jo regrannaamani korukuvan.

LaMiu Designsin Instaan tästä ja Etsy-kauppaan täältä.

Tämä ei ole mikään mainos- tai yhteistyöpostaus eikä mainittujen myyjien kanssa ole jutusta tai linkkauksesta mitenkään sovittu. Tuumasinpahan vain kertoilla teille vähän ostosmietteistäni ja kysäistä, odotellaanko sielläkelloa sihdaten näppäimistön ääressä keskiyötä vai sivuutayyeko marraskuun ostosperjantain tykkänään ja pidätte älä osta mitään -päivän?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *