Melkein tuli yhteistyötä

Mielenkiintoista. Näinkin uusi blogi sai sähköpostia kauneusalan yritykseltä. Olivat löytäneet Ananasajan Instagram-tilin ja kelpuuttaneet sen soveltuvaksi.

Lieneekö ollut taannoinen Farfalla-juttu, joka oli nostanut Instagramini firman tietoisuuteen. Enhän muuten ole niin paljon ihonhoidosta, meikeistä, tuoksuista tai muusta sellaisesta vielä kirjoitellut.

Innostuin valtavasti. Alkajaisiksi minulle luvattiin reilu alennus verkkokauppaan, ja jos olisin tyytyväinen tuotteeseen/tuotteisiin, voisin liittyä affiliate-ohjelmaan, jolloin sekä seuraajani että minä hyötyisimme.

Hytinä vain kasvoi, kun kyselin muutamalta paljonkin kauneudenhoidosta kirjoittavalta tutulta, tunsivatko he yrityksen tuotteet, eivätkä he olleet koskaan käyttäneet niitä. Mikä sauma!

Riemuissani menin lupaamaan myös kaverille lahjan sivuston tuotteista.

Ja ei kun kunnollista aleprosenttia käyttämään ja koriin omat kiinnostuksen kohteet ja kaverille kanssa.

Kunnes täytän tilaajatietojani enkä löydä asuinmaatani listalta. Ruotsiin lähettäisivät ja Tanskaan, mutta missä on Suomi? Ei löydy F:stä sen enempää kuin omakielistä nimeäkään.

Kirjoitan ja kysyn. Viikonloppu on edessä, joten vastauksen saaminen viipyy. Sitten: pahoittelemme hankaluutta, Suomeen on tosiaan ollut toimitusvaikeuksia…

Miksihän ihmeessä eivät tarkistaneet, missä maassa olen, tai oheistaneet kutsuunsa listaa maista, joihin toimittavat? Kaikille tuli turhaa työtä.

Ja eikös kaiken kukkuraksi vielä viikkoa myöhemmin tule uusi sähköposi, jossa ilmoitetaan, että alekoodini voimassaoloaika on rauennut, mutta he mielihuvin uusisivat sen kyllä. Sähköpostiin vastaaamalla saa asian eteenpäin.

Vastasin, että ottakoot yhteyttä, jahka rupeavat toimittamaan Suomeen. Sitten kyllä innostun yhteistyöstä.

En viitsi suotta mainita firman nimeä tässä. Jos joskus löytävät yhteistyökumppanin, joka kuljettaa tilaukset tänne,ja toivon todella, että se ei ole Posti, palaan asiaan. Kerron sitten teille lukijoille, että yhteistyö kyseisen yrityksen kanssa on jo perinteikästä…

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *