Kirjastotarinoita

 

Millaisia muistoja sinulla on kirjastosta tai kirjastoautosta? Mitä viimeksi tapahtui kirjastokäynnillä? Tai oletko kirjastossa töissä?

Yle kerää kirjastotarinoita kuun vaihteeseen saakka. Niiä voi lähettää Twitterissä #kirjastotarina-aihetunnisteella tai sitten lomakkeella, joka on vaikkapa tämän jutun lopussa.

Jokunen kooste on julkaistu ja 1.12. tulee ohjelma. Kirjastolle kiitos! on suora lähetys, johon voi osallistua. Täällä osallistumisohjeet ja muita tietoja.

Ei tarvitse olla mikään Münchhausen kertoakseen kirjastotarinan. Tuollainen tekstiviestin mittainen juttu riittää.

Olen lähettänyt Twitterissä aika monta. Kumma, miten lapsuuden kirjastomuistoja alkaakin pulpahdella mieleen. Täytyy kertoa joskus kirjastokorttini tarina. Tai olenko jo blogissa muistellut kesää, jolloin luin 56 hevoskirjaa? Siinä minun heppahöperyyteni. Tallilla en käynyt.

Kirjastossa voi tietenkn tehdä paljon muutakin kuin lainata kirjoja tai lukea. Mikä on sinuun nykyajan juttusi kirjastossa? Tai oletko lainannut sieltä vaikka  pelin, sateenvarjon tai verenpainemittarin?

Koko juttu liittyy lähestyiin Oodi-kirjaston avajaisiin. Mutta hienoa, että kirjastoajatuksia kerätään ja että ihmiset innostuvat iistä.

Jos osallistut, kuiskaahan minulle. Käyn lukemassa #kirjastotarina-valikoiman taas uudestaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *