Hei, kuka olet?

Uuden blogin aloittaminen on aina jännää. Olen kokenut kirjoittaja, ja minulla on toinenkin blogi. Se on ilmaisella alustalla ja jotakin näkyvyyttä tulee siitä bloggaajaporukasta.

Innostuneena asentsin tilastoseurannan, ja vaikkei teitä lukijoita ole monta, joka päivä jokunen enemmän. Kunhan pari postausta vileä kertyy, voin lisätä tämän jollekin blogisivustolle, mistä Ananasaikaa voi seurata.

Teitä tulee tänne mm. Instagramista, varmasti myös satunnaisista blogien kommenttibokseista. Joku aito kommenttikin on ilmaantunut jo ensimmäiesllä viikolla.

Mutta vielä toistaiseksi tähystelen kivelltä kauas ulapalle ja mietin, kukahan Ananasaikaa mahtaa lukea. Kertoisitko jotain itsestäsi? Tai mitä aiheita toivoisit blogiin?

Matkailumaanantain, kirjallisen keskiviikon ja viiksivallujen viikonlopun, joka varmaankin on tavallisesti Caturday, lisäksi on monta vapaavalintaista päivää. Osan täytän kevyllä tarinoila, toiset ovat pohdintoja tai tapaani ajatella ääneen. Onko sinulle toivepostaus tai kysymys, johon tahtoisit minun tarttuvan?

Tässä muutama seikka minusta:

 • Asun yksin (tai no kissojen kanssa) etelälaakson satakielikujalla.
 • Viihdyn kerrostalossa vuokralaisena.
 • En ole nuori, vaikka usein tuntuukin siltä.
 • Minulla on osa-aikatyö,
 • Rakastan värejä. Näen ihmiset tai musiikin väreinä.
 • Mieluummin istun puun alla tuumiskelemassa kuin kapuan siihen.
 • Asunani on usein mekko tai hame.
 • Tykkään kasvisruuasta mutta olen sekaani.
 • Koulutukseni on jotain muuta kuin nykyinen työni ja se rassaa.
 • Todennäköisemmin tunnistan kappaleen kuin bändin/artistin nimen.

Mitä sinä tahtoisit kertoa itsestäsi? Millaisia blogeja yleensä luet? Bloggaatko itse? Harrastatko kirjoittamista muuten tai onko se osa työtäsi? Missä luet tätä?

Voit seurata Ananasaikaa myös Instassa  ja Twitterissä.

2 ajatusta aiheesta “Hei, kuka olet?”

 1. Hei!

  Olen Anna, ja bloggaan bujoilusta sekä muista elämänhallintaan, hyvinvointiin ja hitaampaan elämään liittyvistä teemoista. Seuraan monenlaisia blogeja, genrellä ei ole niinkään väliä, kunhan teksti on sujuvaa ja herättää tunteita.

  Bloggaan toki itsekin, ja tekstiini jättämäsi ihanan kommentin ansiosta löysin tänne. Kirjoitan myös pöytälaatikkoon, ja työssä taas ovat hioutuneet kirjallisen viestinnän taidot. Tavoitteena olisi myös saada kasaan tänä 50 000 sanaa NaNoWriMoa, mutta nyt se tuntuu epärealistiselta: menin lukemaan omaa tarinaa alusta asti, enkä ole siihen tyytyväinen.

  Lisäksi meillä asuu pieni terrierimix Kyprokselta, sekä tietysti tuo toinen karvaisempi osapuoli eli avomies. Savossa asustelen, ja ikää on enemmän kuin miltä tuntuu. Kirjoittaminen, lukeminen, bloggaus, bujoilu ja salitreeni ovat henkireikiä ja mukavia työn ja opintojen tasapainottajia.

  Kirjoitat muuten hyvin, ja näitä pikku faktapaketteja on aina mukava lukea. 🙂 Toivepostausehdotuksena olisi teema kirjoista, joita luit lapsena/nuorena, ja joihin voi tarttua yhä uudelleen. Minulle näitä kirjoja ovat ainakin Anna-sarja sekä Pikku Naisia.

  1. Hei kaima, kiitos kommentistasi ja myös mainiosta blogista, jota lueskelin jokusen postauksen verran. Onneksi löysin sen melko alkuvaiheessa, niin ei ole vuosien postauksia kiinni kirittävinä…

   Kiitokset postausideasta! Kirjamuistoihin olisi ihana palata, varsinkin kun nuorisokirjallisuus kulkee yhä jotenkin mukana. Pannaanpas planneriin.

   Jos joskus uskallat olla esilukijan tai muun kommentaattorin tarpeessa, niin se on sitä oman alan hommani. Kirjoitan joskus kieli- ja kirjoittamisduuneistani tänne jutun.

   Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *