Foodiesiskon kanssa risteilyllä

Viikko sitten minulla oli kirjaimellisesti matkailumaanantai, kun kapusimme kaverin kanssa laivaan jo aamusella, ja Amorella suunnisti Tukholmaa kohti.

Risteilyn valintaan oli monta syytä. Olin huomannut, että aluksen yhdessä ravintolassa olisi eteläamerikkalaisen ruoan teemaviikot, ja sitä teki mieli maistamaan. Höpötin empanadaksista viikkotolkulla ennen lähtöä.

Seuraksi lähti Foodiesisko, jonka kanssa suunnittelemme matkaa ensi kesäksi. Olemme tienneet toisemme jokusen vuoden, mutta tutustuneet syvemmin melko äskettäin. Ajattelin, että parasta opetella matkustamaan yhdessä, ja olemme olleet nyt kahdella yön tai parin reissulla. Ei sitten tule niin isoja yllätyksiä pitkällä matkalla, kun niitä matkustaessa kuitenkin aina tulee.

 

Kovin usein en ole tehnyt noita koko ajan laivassa -tyyppisiä matkoja. Mieluummin tahdon edes muutamaksi tunniksi maihin, vaikka olisi Tallinnan tai Tukholman kaltainen tuttukin kohde. Mutta herkuttelu, jutustelu, musiikin kuuntelu ja päivätorkut käyvät kyllä leppoisasta matkaohjelmasta oikein hyvin. Ja kohtalaisen edullinen risteily tuo vaihtelua arkeen, kun yrittää kiristää kukkaronnyörejä ensi kesää varten.

Ai miksikö en kerro kesäsuunnitelmista tarkemmin? No kaikki on vielä haaveita. Matkaan liittyy muitakin ihmisiä ja kaveriporukoita, joten kohteemme ei ole täysin varma. Olkaa huoleti, en malta pysyä hiljaa, kunhan tiedän jotain varmaa.

Koska Turun satamassa piti olla aamuvarhaisella, yövyimme kaupungissa. Sekin oli jotain minulle uutta.. Lue matkablogista enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *