#123kesäpäivää / #123summerdays -haaste

Kesä tulee ja jaksaa vaikka mitä! #123kesäpäivää #123summerdays

Joka vuosi sama tauti. Onko sinullakin?

Se nimittäin, että kun vaivihkaa alkaa arvella kesän sit-ten-kin tulevan myös tänä vuonna, on jälleen kerran varma siitä, että tulevat neljä kuukautta ovat täynnä tekemistä, kokemista, tapahtumaa ja jaksamista. Ja sitten huomaa, että hädin tuskin on ehtinyt aivastaa, kun syksy jo kurkkii kalenterista.

Joten ajattelin, että kokeillaan. Huhtikuun lopulla hain aihetunnistetta enkä ainakaan huomannut, että #123kesäpäivää olisi käytössä enempää suomeksi kuin englanniksikaan. Mitä jos dokumentoidaan, miten alkava kesä kuluu?

Suunnittelin, että otan aihetunnisteen käyttöön ainakin Ananasajan Instagramissa, mahdollisesti muissakin somekanavissani. Lisäisin, jos suinkin mahdollista, joka päivä kuvan ja kuulumisia tai mietteitä, myös satunnaisia pikkujuttuja tutustuaksemme lisää.

Kunkin kuukauden lopussa kirjoittaisin postauksen siitä, miten on mennyt. Poimisin joitakin tietoja siitä, moniko on innostunut kirjaamaan omia kesäpäiviään (jos tahdot mukaan, lisääthän kuvaasi tai muuhun julkaisuusi #123kesäpäivää tai #123summerdays ja @ananasaika, niin löydän sinut). Kertoisin muutamista tapahtumista omassa kuukaudessani. Mitä muuta keksitään, tämä varmaankin hahmottuu, kun on päästy alkuun.

Arvasitkin jo, mistä aihetunniste tulee. Haaste kestää siis toukokuun 1. päivästä elokuun loppuun, neljä kuukautta. Maltankohan olla hyytymättä? Onko tämäkin jälleen yksi kesämahdollisuus, joka pian vain haihtuu ja unohtuu?

Näin osallistut

  • Seuraa Ananasaikaa Instagramissa ja mahdollisuuksiesi mukaan muissa somekanavissani. Tiesithän, että Instagramissa voi seurata aihetunnistetta? Se voisi olla kiintoisaa ja hauskaa, ja jos otat #123kesäpäivää / #123summerdays seurantaan, saatat huomata, mitä muuta puuhaan somessa tämän blogin lisäksi.
  • Merkitse omat kuvasi aihetunnisteella ja merkitse Instagramissa @ananasaika julkaisuun. Jos tilisi on julkinen, huomaan ainakin, että olet mukana!
  • Voit käydä huikkasemassa julkaisuihini, kun osallistut. Koetetaan kommentoida toisiamme muutenkin.
  • Osallistumisaika on 1.5. – 31.8.2018, ja voit aloittaa milloin vain, vaikka elokuun viimeisenä, jos huomaat koko jutun vasta silloin. Mukana voit olla niin usein, harvoin, kauan tai vähän kuin päätät.
  • Kuvan ei tarvitse olla mikään kesäaktiviteettikuva. Se voi olla arkinen, tunnelmallinen tai jostain erityisen tärkeästä. Onko siellä nyt kesä, missä sinä asut?

Miltäs tämmöinen kuulostaisi? Tuletko mukaan? Iloista kesän odotusta ja kesää!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *